Muziek · Toneel · Dans

Zomerkamp De Begijn

Het zotste, tofste, plezantste kamp van de zomer!

Activiteiten Praktisch Inschrijven

Zomerkamp

Activiteiten

Speelklas

De kindjes die het tweede kleuterklasje gedaan hebben kunnen bij ons mee op kamp!

Samen met de kindjes tot en met het tweede leerjaar, hebben ze een eigen programma vol knutselen, spelen, dansen, zingen, lachen, amuseren en zoveel meer! Ze zitten voor de eigen activiteiten apart van de anderen in een eigen knusse speelruimte. Eten en vrije tijd is samen met de grote kinderen en de jongeren.

De kindjes van de speelklas kunnen kiezen of ze willen overnachten op kamp of liever thuis gaan slapen. Als ze liever in hun eigen bedje slapen, vertrekken ze 's avonds na het avondeten naar huis en komen 's morgens voor het ontbijt terug om te spelen.

Groep A

Ateliers

Vanaf het 3de leerjaar t/m het 6de middelbaar

Elke dag hebben de kinderen en jongeren workshops die ze op voorhand hebben gekozen. Ze kiezen de 2 die ze het leukste vinden:

  • Dans - toneel
  • Toneel - muziek
  • Muziek - dans

Er wordt tijdens de kampweek lustig gemusiceerd, leutig geacteerd en vrolijk gedanst. Bedoeling hiervan is kennismaken met deze disciplines, maar ook voorbereiden naar de show op het einde van de week.

Ateliers

Sport en spel

Beweging en ontspanning zijn belangrijk. Bij sport en spel laten we drie keer per dag alle remmen los. We lopen het domein rond bij Stratego, dagen elkaar uit in een laddercompetitie; onze monitoren weten ieder jaar weer een nieuwe resem fantastische spelletjes in elkaar te boksen.

In het midden van de week houden we superleuke waterspelletjes! Het is tenslotte toch een zomerkamp, nietwaar.

Sport en spel

Slotshow

Na een week repeteren en oefenen, tonen we jullie op vrijdagavond om 19u00 graag wat we gedaan hebben. In de aula op het domein maken we onze eigen show met toneel, dans en muziek en een kleine act van onze monitoren.

We sluiten de show af met een kampdans die de kinderen een hele week geoefend hebben. Ouders, grootouders, broers, zussen, tantes en verre vrienden, iedereen is welkom. Komt dat zien! Komt dat zien!

Eindshow

Zomerkamp

Praktische info

Hier vindt u alle praktische info over het kamp.

Zit u toch nog met andere vragen, aarzel dan niet en contacteer ons via e-mail (kamp@debegijn.be) of via telefoon op het nummer 0476/02.46.86 (Jelle Vervloessem) of 0496/32.13.64 (Mathias Luyten).

Voor wie?

Iedereen die de 2e kleuterklas doorlopen heeft tot en met het 6e middelbaar. Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging.

Overnachten

De kinderen van de speelklas - 2e kleuterklas t/m 2e leerjaar - kunnen kiezen om niet te blijven slapen. Verder doen ze alle activiteiten mee: van de kampdans 's morgens voor het ontbijt tot en met het avondeten.

De kinderen die niet blijven slapen worden gebracht om 8u15 en opgehaald tussen 18u45 en 19u00.

Opgelet, op maandag start het kamp om 10u.

Locatie

Het kamp gaat door in het Montfortcollege te Rotselaar. We overnachten in het internaat waar alle kinderen beschikken over een eigen kamer.

  • Montfortcollege Rotselaar
  • Aarschotsesteenweg 39
  • 3110 Rotselaar

Datum (15 t/m 19 juli)

Het kamp gaat elk jaar door in de tweede helft van juli. In de zomer van 2024 gaan we van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli op kamp.

Op maandag start het kamp om 10u00. Op vrijdag houden we een eindshow om 19u00. Na de show kunnen de ouders even bijbabbelen met de monitoren en daarna gaan de kinderen mee naar huis.

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt €230 per persoon. De kinderen van de speelklas (t/m 2e leerjaar) kunnen kiezen om te blijven slapen. Ook voor wie niet blijft slapen, wordt een kamer gereserveerd voor een rustmomentje overdag.

Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op rekeningnummer BE69 7343 0521 7478 met vermelding: kamp + naam kind(eren).

Zomerkamp

Inschrijven

U kunt uw kinderen op onze website inschrijven voor ons zomerkamp vanaf 1 januari tot en met 30 juni 2024.

Als u hiermee enige problemen ondervindt, aarzel dan niet en contacteer ons door een e-mail te sturen naar kamp@debegijn.be.

Ga naar de inschrijvingsmodule